mandag 12. juni 2017

Billig finansiering eller billig refinansiering?

Idag er det enkelt å få finansiering, det er først og fremst internett og mobiltelefoner som har gjort det så raskt og enkelt å søke lån, kredittkort og annen finansiering. Det er tilgjengelig, enkelt og raskt å få finansiering som lån på dagen, forbrukslån og andre typer lån som billån eller båtlån.

Men hva om finansieringen din ikke er billig, men tvert imot dyr? Dyr finansiering merker man på de månedlige avdragene nå renter og omkostninger blir høye og mange.

Har du dyr finansiering kan du fremdeles bedre økonomien din, du kan nemlig få deg en billig refinansiering. Og refinansiering er like enkelt som å få finansiering.

De fleste sparer mye penger på å refinansiere ulike typer gjeld om lån, forbrukslån og kredittkort. Det kan faktisk bli mange tusen kroner. Og alle disse pengene kan du spare på noen minutter.

Før du søker om refinansiering bør du lage en liste over ulik gjeld som du kan refinansiere. Når du har laget en oversikt over billån, forbrukslån, kredittkort og lignende kan du søke om refinansiering.

Husk at søknader om refinansiering er helt uten forpliktelser, du trenger ikke refinansiere før du vvet hvor mye du kan spare.

Scandilån har en liste med tilbydere av refinansiering. Renten varierer fra bank til bank og til låne tilbyder og lånetilbyder. Renten du blir tilbudt varierer på bakgrunn av alder, bosted, inntekt gjeld og andre faktorer.