søndag 10. mai 2020

Spar penger på flyttingen

Skal du flytte?
Det er mye man kan spare penger på, ikke bare billige lån eller smarte kredittkort. Det er mange ting vi kjøper uten å sjekke prisene først, for eksempel flytting.

Man tar gjerne kontakt med det første og beste flyttebyrået, uten å ane at man kan spare flere tusen kroner på en flyttejobb.

Først må det sies at man i enkelte tilfeller kan gjøre flyttingen selv, særlig om man har lite flyttegods, innbo og verdisaker. Men selv om man tar flyttingen selv, vil det bli utgifter, for eksempel med å leie tilhenger, betale venner for å stille opp.

Dessuten har du plutselig risikoen ved at du kan skade deg ved en flytting og kan ende opp med en dyrebar sykemelding eller permanent skade.

Uansett, det vil lønne seg å ta kontakt med flere flyttebyråer om du trenger hjelp med flyttingen. Om du for eksempel skal flytte til eller fra Oslo eller innad i Oslo eller omegn.

Her er to flyttebyråer i Oslo:
Oslo Transport og Flytteservice
Tigerstaden Flyttebyrå

Dette er bare to av flyttebyråene i Oslo, men det anbefales at du tar kontakt med minimum to flyttebyårer for å få to pristilbud slik at du kan velge det billigste. Du finner flere flyttebyråer i Oslo her.

Lykke til med flyttingen!