tirsdag 18. august 2020

Slik kan du bygge et hus rimelig

timbeco
Modulhus er et rimelig alternativ.
Etter bil så er det bolig som er den største kostnaden vi har i løpet av livet. Rentene på billån varierer noe mellem du ulike långiverne eller bankene, men boliglån er stort sett rimelige i Norge uansett hvilkan bank man bruker.

Ofte velger man å kjøpe en brukt bil, men mange velger å kjøpe en ny bil, sårlig om finansieringen er god og man i tillegg kan selge sin forrige bil for en god pris. I eiendomsmarkedet er det ofte på akkurat samme måte, men det finnes en måte man kan bygge en rimelig bolig på, nemlig prefabrikert treelementer, eller modulhus som det ofte kalles.

Dette er hus som mer eller mindre er ferdig laget, og man bare trenger å montere. Dette er et smart alternativ da man slipper å betale byggmestere og lignende høye summer for å bygge et hus helt fra grunnen av.

Til og med planleggingen av husbyggingen blir rimeligere når man bruker modulhus. Det finnes mange bedrifter som tilbyr dette, en av de ledende i Skandinavia er Timbeco som lager elementhus i flere forkjelige varianter.