onsdag 7. juni 2017

Kredittkort som billig finansiering?

Finansiering som boliglån og andre typer lån kan være billig finansiering, men kan man bruke kredittkort som billig finansiering? Et kredittkort er på en måte som å ha ekstra penger tilgjengelig om du skulle trenge det, uten å søke om lån.

Du er kanskje ikke klar over det, men kredittkort kan faktisk gi deg helt gratis finansiering. Mange kredittkort har nemlig gratis kreditt. Ja, du leste riktig, du kan låne pengene halt gratis, om du betaler dem tilbake innen noen uker eller måneder.

Og enkelte kredittkort er også helt uten gebyrer. Det koster med andre ord ingenting å bruke kredittkortet ditt, bortsett fra renten.

Men renten på kredittkort er ikke alltid så avskrekkende som du kanskje skulle tro. Om du skulle bruke 15.000 kroner på kredittkortet ditt så vil en typisk kredittkort rente koste deg bare 1.668 kroner. Ikke så veldig mye med andre ord.

Les mer om hvordan du kan finne det beste kredittkortet for deg her. Søker du om kredittkort på Compareking.no vil du som regel få svar samme dag. Du bør også huske at enkelte kredittkort har gratis reiseforsikring og andre fordeler.