søndag 22. juli 2018

Kan man vinne penger på spill?

Du kan vinne mye penger på pengespill.
Pengespill er ikke tillatt i Norge, med mindre spillene drives av statseide norsk Tipping. Likevel spiller nordmenn på flere utenlandske spillsider og apper.

Det er mange årsaker til det, for det første er spilene som utenlandske sider og mobile spill tilbyr mye bedre og morsommere enn de fra Norsk Tipping.

Og det utbetales mer i premier hos aktører som LeoVegas, Unibet, ComeOn og Rizk enn hos Norsk Tipping. De utenlandske aktørene gir deg som spiller typisk rundt 95% av innsatsen tilbake som utbetalte premier, det gjør ikke Norsk Tipping.

Det vil si at det i snitt nesten ikke koster penger å spille i utlandet. Resultatene varierer selvsagt fra dag til dag, spill til spill og fra spiller til spiller.

En spiller kan satse 5.000 kroner og få 50.000 kroner i premie, men en annen spiller vinner bare 2.500 kroner på samme spillet.

Derfor bør man ikke vurdere spill som en inntektskilde, med mindre man er en dyktig pokerspiller eller er bombesikker på utfallet av sportsbetting eller lignende. Men du må også huske på at mange også tilbyr gratis spill.