onsdag 12. september 2018

Slik kan du få et lån på dagen

Søk om et lån på dagen.
Bortsett fra boliglån og billån er de fleste andre lånene lån man helst skulle hatt på dagen. Tenk for eksempel om det er salg i en møbelbutikk og du sparer 10.000,- kroner på å kjøpe en sofasalong,, men må betale 10.000,- kroner mer om du skal kjøpe sofasalongen en uke senere.

Da er det selvsagt smart med et lån på dagen, og direkte lønnsomt også, nærmest uansett rente. Men man skal jo selvsagt prøve å få best mulig rente uansett, selv om man søker om et lån man vil ha innvilget samme dag.

Men det er ikke alltid like lett. Det er praktiske og tekniske utfordringer som gjør at det ikke alltid er mulig.

Om du skal ha et lån på dagen må du uansett søke om lånet på internett, det er fordi du enkelt da kan identifisere deg, oppgi lånebeløp, nedbetalingstid og få lånetilbud og akseptere lånetilbudet i løpet av minutter.

Man bruker gjerne BankID eller andre metoder for å identifisere seg, man oppgir kontonummeret, og blir din lånesøknad godkjent (som regel i løpet av minutter) kan du få utbetalt lånet samme dag.

Merk at det kan ta noen timer eller opptil to dager til pengene er tilgjengelig på din konto, avhengig av bank. Les mer om lån på dagen på denne siden.