fredag 5. april 2019

Spar penger på flyttingen

Gjør flyttingen din billigst mulig.
Vi flytter alle flere ganger i løpet av livet. Vi flytter vanligvis i forbindelse med utdanning, jobb og samliv og så videre.

For eksempel når man flytter for å gå på høgskole eller universitet, eller man har fått seg en ny jobb eller man har fått en samboer og kanskje ett eller flere barn.

Men å flytte kan være kostbart, men med noen enkle tips kan du spare mye penger. Her er en liste med 6 smarte tips for å spare penger på flyttingen.

Her er tipsene for å spare penger på flyting:

1. Selg ting du ikke trenger

Dette er et meget smart tips, for oft kan det lønne seg å selge ting fremfor å flytte gjenstandene, det gjelder vanligvis store gjenstander som bord, veggseksjoner og lignende.

2. Gi bort ting du ikke trenger

Ofte er det like greit å gi bort innbo og løsøre til Røde Kors, Fretex og loppemarked fremfor å frakte gjenstandene og kaste dem siden.

3. Kast ting du ikke trenger

Mange gjenstander du har i hjemmet har aldri blitt brukt eller er ting du ikke har noen nytte for. Om gjenstandene ikke har noen verdi er det like greit å kaste dem. Da slipper du å flytte dem.

4. Pakk innbo smart

Du kan spare mye penger på flyttingen ved å pakke smart, for ekempel pakke klær sammen med kopper og glass.

5. Beskytt innboet ditt

Mange genstander vi har i hjemmet koster mye penger. Pakk dem inn med pledd, lekener og lignende for å unngå skader.

6. Finn et rimelig og godt flyttebyrå

Bruk litt tid på å finne et rimelig flyttebyrå. om du bor i Oslo er Majoren Flyttebyrå er bra valg, de har nemlig mange års erfaring.