mandag 20. april 2020

Her kan strømme filmer og serier gratis

Se gratis filmer og serier.
Strømming av filmer og serier har blitt mer og mer vanlig i Norge, ifølge Cinema. Det er ikke bare coronakrisen som har ført til at streaming øker i popularitet.

Det er enklere å strømme, man slipper å dra på kino og du trenger ikke vente til neste TV program sendes. Du kan selv bestemme når du ønsker å streame det du vil se på. Det blir som regel billigere enn om man drar på kino, dessuten er internett abonnementene billige.

Dessuten finnes det flere nettsider du kan streame filmer og serier fra helt gratis. Her er de viktigste sidene der du kan strømme serier og filmer helt gratis fra:


  • NRK - Nettsiden tv.nrk.no har et bredt utvalg av filmer og serier. Alt innhold på siden er gratis og du slipper registrering.
  • YouTube - Dette er verdens mest populære side for å streame filer, podcaster, serier, TV-show og musikk.
  • Vimeo - Siden er veldig lik YouTube, utvalget er mindre men har finner du både serier, filmer og dokumentarfilmer.
  • Amazon Prime - Her kan du streame mange filmer og serier helt gratis om du registrerer deg.
  • Crackle - Gratis filmer og serier. Stort utvalg innen alle sjangre, her vil du også finne endel eldre og mindre produksjoner.
  • Popcornflix - Også denne siden har et bra utvalg ag gratis filmer og serier. Dette inkluderer gamle og mindre produksjoner.
Mer at på de nettsidene som er helt gratis er det som regel endel reklame, men om det ikke irriterer deg er det bare å sette igsng å se på filmer og serier - helt gratis!