søndag 26. februar 2017

Gode nettsider om finansiering

Nettet har massevis av gode nettsider med mye nyttig informasjon om finansiering, både for bedrifter og privatpersoner. Nettet har i grunnen åpnet for en helt ny type nettsider der man som forbruker lettere kan sammenligne ulike typer finansiering som for eksempel forbrukslån, kredittkort og så videre.

Resultatet er at vi som forbrukere idag har bedre kredittkort med flere fordeler, lån med lavere rente og så videre. Og det er mye enklere enn tidligere å skaffe seg billig finansiering.

Men hvor finner man alle disse nettsidene?

Man kan bruke tid på forskjellige søkemotorer, men det er faktisk enklere å bruke nettkataloger som allerede har samlet, sortert og rangert de beste nettsidene for deg.

Emnekatalogen Lenkeguiden.no har en veldig bra oversikt med linker innen finans. I denne oversikten finner du også ikke bare nettsider om finansiering, men også andre beslektede emner som forsikring.

Nettkatalogen BedriftsGuiden.no har også en kategori nettsider innen finans og økonomi, du bør også sjekke kategorien lån og kredittkort.

Du kan også sjekke søketjenesten Bedriftsbasen.no som har en omfattende oversikt med linker innen banker og finansiering sortert fylkesvis.