torsdag 2. februar 2017

Refinansiering av forbrukslån

De fleste voksne mennesker i Norge har ett eller flere lån. Vanligvis har man boliglån og billån, men det er mange andre typer lån til ulike formål man kan ha. Utdanningslån er jo et annet eksempel på lån mange nordmenn har.

Det er ulik rente på de forskjellige lånene avhengig om det er sikkerhet på lånet eller ikke og hvilken bank som gir ut lånet.

Forbrukslån er et samlenavn på mange forskjellige lån som MC-lån, oppussingslån og så videre. Forbrukslån er lån uten sikkerhet og har derfor høyere rente siden banken ikke har pant og kan tape hele lånebeløpet.

Og siden prisen på forbrukslån er høyere enn boliglån er det mye penger å spare på å refinansiere disse lånene. Å refinansiere betyr at man samler lånene til ett lån (slik at man sparer penger på gebyrer) og flytter lånet til en annen bank med bedre rente (slik at man betaler mindre rente).

Klikk her for å lese mer om refinansiering av forbrukslån.

Refinansiering av forbrukslån, refinansiering av minilån, lån uten sikkerhet, mikrolån, refinansiering av boliglån og annen gjeld som kredittkort kan være løsningen for deg som har mange gamle lån, og som ønsker bedre tilpasset vilkår for nedbetalingen.