mandag 31. mai 2021

Se Chelsea live på Stamford Bridge

Se Chelsea live.

Sakte men sikkert har Chelsea etablert seg som den største fotballklubben i London, og antall supporter fra Norge vokser i takt med prestasjonene og titlene som renner inn på Stamford Bridge.

Nå som stadioene i England endelig er åpen på tilskuere igjen, er det på tide å planlegge din neste tur til London for å dra på kamp og se på Chelsea.

De fleste klubber og seriøse reisebyråer som spesialiserer seg på fotball har hotellpakker inkludert stadiontur og billett til kampen som du kan kjøpe på forhånd.

Av og til lønner det seg å melde seg inn i supporterklubben i forkant for å få de beste billettene til en overkommelig pris.

Hvordan få tak i billett

Alternativt er det mange nettsteder som selger billetter til alle Premier League-kamper, men populariteten på disser er avhengig av kampens betydning. Offisielt klubbsalg kan også ha svært begrensede ledige plasser for ikke-sesongmedlemmer, men de er veldig begrensede og selgs veldig fort.

Ønsker du å se Chelsea spille mot en av de andre toppklubbene i England, så bør du være tidlig ute med å bestille billett. Klikk her for å se Chelsea live på Stamford Bridge.

Enkleste måten å reise til stadion på

Den nærmeste togstasjonen til Stamford Bridge er West Brompton, omtrent en 15-minutters spasertur unna stadion. Når du går ut av stasjonen, svinger du til høyre og deretter igjen til Brompton Cemetery. Stamford Bridge blir snart synlig til høyre.

Den nærmeste t-banestasjonen er Fulham Broadway, som ligger på District Line og bare noen få minutter fra anlegget. Så snart du går ut av t-banestasjonen, følg folkemengdene til stadion.

Etter kampen er det smart å gå til Earls Court undergrunnsstasjon for å unngå folkemengdene, dette er omtrent 10-15 minutters gange.

Guidet omvisning på Stamford Bridge

Chelsea FC Stadium Tour and Museum er igjen åpen for publikum. I motsetning til andre stadioner blir omvisningen ledet av en guide som vil gi deg et vell av informasjon, svare på spørsmål og anbefale de beste bildene du vil verne om i mange år fremover!

Vi har testet ut denne omvisningen selv, og Chelsea har guider som både er kunnskapsrike og entusiastiske. I løpet av omvisningen vil du i tillegg til å få en solid runde inne på selve stadionområdet, få mulighet til å se garderoben, presserommet, Player's Tunnel og mye mer.