mandag 23. august 2021

Hvordan spare penger på webdesign

David Jensen i Holmestrand Webdesign.

I dagen samfunn er de fleste av oss på internett, ikke bare i form av at vi bruker nettet til å lese nyheter, streame musikk, men også å bruke for nettbank, betale regninger, bestille ting og så videre. Men mange har også en tilstedeværelse på nettet i form av en Facebook-profil, en blogg eller til og med en nettside eller nettbutikk.

Å sette opp en profil på sosiale medier er gratis, men skal man lage en profesjonell blogg eller nettbutikk på eget domene koster det penger, og gjør man det feil kan det koste mye penger.

Derfor bør man bruke webdesignere som vet om alle fallgrubene og kan styre deg unne de kostbare feilstegene, og samtidig kan levere en nettside, blogg eller nettbutikk på kort tid til en billig penge.

Den ledende plattformen de fleste bruker er WordPress, denne publiseringsløsningen er gratis å bruke, men man trenger å få laget en layout og å få den tilpasset med bilder, tekst, meny, kontaktinfo, logo og så videre.

Det er mange dyktige og rimelige webdesignere å velge mellom, men om du bor i Holmestrand eller omegn bør du sjekke Holmestrand Webdesign som har erfaring og masse referanser du kan sjekke ut.