søndag 2. oktober 2022

Robotsøvsuger - Er billigst best?

Neatsvor robotstøvsuger.
Høye strømpriser, økende matpriser og høye drivstoffavgifter gjør at mange ser etter plasser der man kan spare penger. Ikke bare når det gjelder finanisering, men også forbruk eller investeringer.

En robostøvsuger må nok kalles en investering fordi den tar vare på boligen eller fritidsboligen og helsen til de som oppholder seg i boligen eller fritidsboligen.

Som når det gjelder omentrent alt mulig annet er det et bred utvalg av robostøvsugere å velge mellom, fra de billigste og til de dyreste. Men den billigste trenger ikke være den som sparer deg for mest penger. Hva om den ikke gjør like bra rent, bruker mer strøm, har dyrere tilleggsutstyr eller varer kortere? Da kan den billiste robotstøvsugere fort vise seg å være den dyreste.

Og robotstøvsugeren med høyeste pris trenger heller ikke være det mest kostnadseffektive valget heller. Det man bør se etter er nok den robotstøvsugeren som gir mest valuta for pengene. Det som vanligvis lønner seg er å kjøpe en robotstøvsuger som er kåret til best i test helst flere ganger. Og da er det ett merke som skiller seg ut, nemlig Neatsvor.

Neatsvor robostøvsugere har vunnet best i test en erekke ganger og ligger i midten av prisspekteret. Dessuten har de en rekke tilleggsfunksjoner som vask med mopp, tar hundehår, kompatibel Google Home app og så videre.

Neatsvor har flere modeller fra 2-3 tusen kroner og oppover så du kan kjøpe et robotstøvsuger fra et anerkjent merke, og du trenger ikke kjøpe toppmodellen for å få kvalitet for en rimelig penge.