fredag 12. april 2024

Gratis advokat mot barnevernet

StoppBarnevernet.com.
Om du ikke har hørt om barnevernet bør du følge med. Barnevernet har mellom 5.000 og 10.000 ansatte saksbehandlere eller barnevernskonsulenter. Disse ansatte trenger selvsagt barn for å forsvare stillingene sine. Og det kan fort bety dine barn også.

Barnevernet tar en hel skoleklasse hver eneste uke fra foreldre. Du tenker sikkert, jammen så mange forferdelige foreldre kan det da umulig finnes i Norge? Og du har rett, Norge tar flere barn fra foreldre enn sammenlignbare land og er dømt for dette i menneskerettighetsdomstolen.

Barna tar selvsagt skade av å bli tatt fra foreldrene uten lovlig grunn (som vold, rusmisbruk og mentale lidelser). Dette har pågått i tiår og fører blant annet til at over 100 barn begår selvmord hvert eneste år.

Heldigvis har foreldre krav på gratis advokat når man blir utsatt for barnevernet. Les mer om hvordan du finner en god og gratis advokat til din sak mot barnevernet her.

Om en advokat år etter år ikke klarer løse saken, har man kanskje en dårlig advokat. Om man opplever at advokaten saboterer saken bør man ta kontakt med Tilsynsrådet for advokatvirksomhet.